O nama

QMS d.o.o. je osnovan 26.07.2010. godine sa idejom da pruži kvalitetnu uslugu u oblasti telekomunikacija i informacionih tehnologija.

Tim inženjera sa više od deset godina iskustva u digitalnim telekomunikacijama se okupio da ponudi tržištu novi pristup u pružanju tehničke podrške klijentima. Nije nam prioritet ponuda posebnog proizvođača opreme, već potrebe i zadovoljstvo korisnika.

Možemo isporučiti, instalirati i održavati opremu najvećih svetskih proizvođača Siemens, Panasonic, Cisco, Mitel-Aastra-Ericsson, Avaya-Tenovis, 2N Telekomunikace, Axis, Dahua, Paradox, HP, Dell, kao i softverski orjentisana rešenja na Asterisk, Microsoft, Linux platformi, i mnogim drugim...

Najčešće i najradije projektujemo rešenje koje explicitno odgovara klijentu, prilagođeno je njegovim potrebama i obezbeđuje zadovoljstvo korisnika.

Kao najveću prednost ističemo stalnu dostupnost inženjera, iskrenost i stručnost – osobine koje najviše znače u današnje vreme.

Integrisani Marketing

Zivimo u doba informacija i slozicete se da vam je potreban pouzdan partner koji ce informacije obezbediti uz najmanje troskove uz najoptimalnija resenja. Pozovite nas!

Telefonski sistemi

Telefonski sistemi

Pružamo uslugu održavanja i tehničke podrške za Vaše telekomunikacione sisteme
Računarske mreže

Računarske mreže

Oprema za žične i bežične računarske mreže Cisco, TP Link. Pasivna mrežna oprema Draka, Legrand, Panduit, Telegartner, Schrack
Računari, serveri...

Računari, serveri...

Desktop, laptop i serverska rešenja po meri klijenta.
Softver

Softver

projektovanje, razvoj, implementacija, integracija, održavanje.